Najčešća pitanja

Da li moja ustanova može da ima više predstavnika?

Tvoja ustanova može da ima više predstavnika. To mogu biti doktori, lekari, sestre, vlasnici ili bilo koji drugi zaposleni u ustanovi.

Da li mogu da kontaktiram one koje su ostavili iskustvo?

Ne postoji mogućnost da kontaktiraš korisnike koji su ostavili iskustvo putem e-mail-a jer su ovi podaci zaštićeni. Odgovorom na iskustvo kao predstavnik zdravstvene ustanove, možeš da stupiš u interakciju sa korisnikom i izneseš svoje mišljenje, zahvališ se ili napišeš nešto drugo.

Da li postoji način da obavestim one koji su ostavili iskustvo da je problem koji je izazvao njihovo nezadovoljstvo rešen?

Predstavnik ustanove može da odgovori na svako iskustvo i da u odgovor uključi sve informacije koje smatra bitnim za one koji su iskustvo ostavili.

Da li iskustvo može da zastari ili da se obriše posle nekog vremena?

Iskustva ne zastarevaju i sa platforme se uklanjaju samo ako sadrže govor mržnje, vulgarne reči ili izraze, vređanje, bilo kakav vid diskriminacije, ako su pisana velikim slovima ili nisu u vezi sa medicinskom negom.

Da li mogu da tražim da se obriše iskustvo sa platforme?

Svi korisnici mogu da prijave iskustva ukoliko ona sadrže govor mržnje ili bilo kakav vid diskriminacije i slično. A ukoliko smatraš da neko iskustvo nije istinito, uvek ga možeš označiti kao netačno (downvote).

Da li moja ustanova može da se ukloni sa platforme, ako ne želim da budem deo Hipokratije?

Uklanjanje ustanova sa platforme trenutno nije moguće.

Da li se istinitost iskustava proverava?

Naša platforma je sigurno mesto za sve one koji žele svoje iskustvo da podele sa drugima, i u našem je cilju da sve ono što se na platformi deli doprinese poboljšanju zdravstvenog sistema. Opcije upvote i downvote su kreirane kako bi svako mogao da da svoj lični sud o tačnosti iskustva. Ipak, Hipokratija nije odgovorna za sadržaj koji pojedinačni korisnici postavljaju na platformu i ni na koji način ne utče na korisnike ili sadržaj koji oni postavljaju.

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaarrow-rightBlogarrow-rightUstanovearrow-rightSpecijalizacijearrow-rightIskustvaarrow-right